Besøg vores mobil side
 .

Innovativ Fiskerimesse i Bremen kigger fremad

Udgivet af FiskerForum den 06-12-2013 · info@fiskerforum.dk

Hvert andet år sætter fiskeindustrien en rød ring omkring februar i deres kalender, det er når den for branchen vigtige fiskerimesse "fish international " løber af stablen i Bremen. I 2014 er det i dagene fra søndag den 9. til tirsdag den 11. februar.

Større akvakultur afdeling
Messen i februar, har flere nye tiltag, som en betydeligt større afdeling for akvakultur, der sideløbende med den velkendte blanding af firmapræsentationer og seminarer om aktuelle emner også giver firmaerne og kunderne mulighed for at pleje deres forretningsforbindelser, på Tysklands eneste og derfor også største fiskerimesse.


Bedste Seafood product og Gastro Ivent
Messen introducerer man en ny konkurrence for det "Bedste Seafood Product", noget der allerede møder positiv respons fra hele branchen, sammen med "Gastro Ivent", som finder sted parallelt med fiskeri messe og som tilbyder kreative løsninger for cateringfirmaer og restauratører.


Dansk deltagelse
Den danske fiskeindustri er meget stærkere repræsenteret end tidligere år, der udover rejespecialisten Chrishish A/S og Seawell Hirtshals A/S også tæller den store danske fælles pavillion, med blandt andet Uhrenholt A/S, Vilsund Blue A/S, og Kimpex A/S m.fl.


ASC (Akvakultur Stewardship Council)
Som et ekstra hit på messen, vil det nye Akvakultur Stewardship Council (ASC), præsenterer de første certificerede selskaber af opdrættet laks. Firmaer fra Norge gennemgår i øjeblikket certificeringsprocessen, som man regner med kan afsluttes inden messestart og derfor kan lanceres allerede om mandagen.ASC (Akvakultur Stewardship Council) lanceres på messenStore tyske firmaer bag messen
Bag fiskerimessen står så store firmaer som Aquakultur Fishtechnik fra Nienburg og fiskefoderprocucenten Biomar A/S og der vil dagligt være åbent fra søndag til mandag klokken 10.00 til 18.00 og tirsdag fra klokken 10.00 til 17.00, ligeledes kan biletten benyttes på begge messer.


Kilde. Messe Bremen
FiskerForum.com


Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia