Besøg vores mobil side
 .

International Fiskeri Messe i Bremen Tyskland 2014

Udgivet af FiskerForum den 07-08-2013 · info@fiskerforum.dk

Danmarks Handelskontor i Hamborg vil i 2014 være koordinator for planlægning og gennemførelse af en dansk fællesstand på Tysklands fagmesse for fisk og skaldyr m.m., Fish International, som finder sted i Bremen i dagene 9.-11. februar 2014.

Fish International er Tysklands messe inden for fisk og skaldyr til handel og gastronomi. Messen, der finder sted for 14. gang i Bremen, er mødested for fagfolk inden for branchen grundet de gode muligheder for at skabe eller pleje kontakt til samarbejdspartnere inden for både detailhandel og industri – primært i Nord- og Midttyskland.

I 2012 havde messen over 8.200 besøgende og omkring 260 udstillere fra 23 lande. Der udstilles på et samlet areal på mere end 14.000 m2. 85 % af de fagbesøgende er beslutningstagere.

Messen fokuserer på produktkategorierne fisk og skaldyr, herunder:

* frisk, røget, frossen og marineret fisk
* udstyr til fiskehandel, maskiner og tekniske hjælpemidler til fiskebearbejdning samt
* teknologi og tilbehør til fiskeopdræt

Fish International er Tysklands eneste messe for fisk og seafood, og da messen kun finder sted hvert andet år, er dette en enestående mulighed for nu at planlægge jeres deltagelse. Se flere informationer om messen på www.fishinternational.de

Kilde: Danmarks Handelskontor i Hamborg
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia