Besøg vores mobil side
 .

Islandsk trawler forlist

Udgivet af FiskerForum den 26-01-2012 · info@fiskerforum.dk

Redningscentralen Sydnorge modtog nødopkald fra den Islandske Trawler Hallgrimur, onsdag eftermiddag. I 10 til 15 meter høje bølger og med orkan i vindstødene forliste Trawleren Hallgrimur, med fire mand ombord, 270 kilometer NV for Stadt i Norge.

Små 4 timer efter nødopkaldet blev den første islænding, samlet op af det kun 2 grader kolde Norskehav, af èn af de to redningshelikoptere der blev sendt til undsætning.

Den overlevende, som bar overlevelsesdragt fortalte at han havde set 2 af sine kammerater forsvinde i de frådende bølger. De bar ikke overlevelsesdragt.

Der er fundet vraggods på positionen og en tom redningsflåde, så håbet om at finde flere overlevende mindskes time for time. Der er sendt et Orion overvågningsfly til stedet i et sidste desperat håb om at finde de sidste 3 savnede.

Den sidste rejse for den islandske trawler Hallgrimur, blev uigenkaldeligt den sidste. Fartøjet var på vej til ophugning da det onsdag over middag begyndte at tage vand ind og få timer senere sank.

Kilde: VG.no
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia