Besøg vores mobil side
 .

Islandske fiskere rapporterer om mindre makreller end sidste år

Udgivet af FiskerForum den 18-07-2013 · info@fiskerforum.dk

Det islandske fiskeri-selskab HB Grandi har også indberettet sin første fangst af sild og makrel for sommersæsonen, hvor hovedparten af den 360 tons store fangst var makrel, med kun 50 tons sild.

Skipper Albert Sveinsson, på den islandske trawler Faxi RE, fortæller til TheFishSite, at de forlod den islandske vestkyst by Akranes lidt nord for Reykjavík, sidste torsdag, for at sætte deres pelagiske trawl, og at de den følgende dag fiskede på grunden syd-øst for Hvalbak.

"Vi tog fire slæb i alt, og det er svært at sige hvordan tingene er, så tidligt på sæsonen. Vi havde tungt vejr på hele turen. Temperaturen i vandet var magen til hvad vi oplevede sidste sæson, nemlig fra 9 ° C til 10,5 ° C, og som sædvanlig kunne vi se makrellen samle sig ved springlaget," fortalte han videre, ”makrellen er dog mindre end i de foregående år, trods tidspunktet af sæsonen.”

”Makrellen som vi fangede på denne tur, svingede i vægt omkring de 400 gram, men i slutningen af turen var en del af makrellen nede på omkring de 300 gram, ” sluttede skipperen.

Source: TheFishSite
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia