Besøg vores mobil side
 .

Kæmpe besparelse på 100 millioner kroner ved nybygning af trawler i Tyrkiet

Udgivet af FiskerForum den 05-12-2012 · info@fiskerforum.dk

Norges næststørste kombineret Snurper / trawler Malene S, er med sine 80,3 meter i længden og 17 meter i bredden, nu på vej hjem fra det tyrkiske værft Celiktrans i Istanbul.

På hjemvejen skal fartøjet lige forbi Polen for at få monteret dæksudstyr og trawl, inden kursen endeligt sættes mod hjemhavnen Austevoll i Norge.

Med en pris på 140 millioner giver nybygningen en betydelig besparelse til rederiet på ca. 100 millioner kroner. En pris der i de nordiske lande ville have lydt på ikke mindre end kr. 240.000 kroner, skriver det norske Kystmagasinet.no.

Nu kan den norske koordinator for rederiet Marlene Skår, i stedet gå på indkøb efter flere kvoter til skibet.

Den store besparelse er fremkommet ved at entreprisen for skibet er Celiktrans Shipbyilding Co Ltd., der har fået selve skroget bygget på HAT-San Shipyard, ligeledes i Istanbul og herefter har Celiktrans Shipbyilding Co Ltd. selv foretaget apteringen og montering af udstyr, således det næsten er et nøglefærdigt skib der afleveres til det norske rederi.

Kystmagasinet.no
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia