Besøg vores mobil side
 .

Kaptajn går i land og besætter stillingen som Maritim Chef på Thyborøn Havn

Udgivet af FiskerForum den 15-05-2013 · info@fiskerforum.dk

Theis Christensen er pr. 1. maj 2013 tiltrådt stillingen som havnekaptajn i Thyborøn.

Theis er 51 år, uddannet navigatør og kommer fra en stilling som Kaptajn i rederiet Torm, hvor han har været ansat i knap 23 år.

Som bosiddende i Thyborøn har Theis Christensen naturligvis et vist kendskab til Havnen, men har dog aldrig arbejdet der. Han er derfor også blevet imponeret over de mange aktiviteter, det kolossale engagement og den vilje til fremdrift, som afspejles overalt på havnen.

Theis skal nu skabe sig et godt overblik over de daglige arbejdsgange og de mange igangværende aktiviteter, herunder især mulighederne for en øget besejlingsdybde til Thyborøn Havn.

Desuden vil der være fokus på et fortsat højt serviceniveauet og god orden på havnen, så Thyborøn Havn bliver en god arbejdsplads for alle. Havnevagten er i mange tilfælde ansigtet ud af til for Thyborøn Havn. Vi ønsker at fremstå professionelle i enhver henseende og det er derfor en styrke at vi har en god fast stab af dygtige og erfarne medarbejdere i den døgnbemandede havnevagt.

Kilde: Thyborøn Havn
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia