Besøg vores mobil side
 .

Koncernøkonomichef ansat i TripleNine Group

Udgivet af FiskerForum den 14-06-2013 · info@fiskerforum.dk

Cand. oecon. Poul Lund Mikkelsen er ansat som koncernøkonomichef (CFO) i TripleNine Group A/S.

Han kommer fra en stilling som CFO i Arovit Petfood i Esbjerg og har tidligere beklædt stillinger som CFO i den norske virksomhed Natre Vinduer og Døre AS samt i Rationel Vinduer A/S og i VELFAC A/S.

- Min opgave bliver bl.a. at styre og koordinere økonomien på tværs i koncernen, siger Poul Lund Mikkelsen. - Det drejer sig f.eks. om budgetter og regnskaber samt om at holde styr på div. samhandelsaftaler mellem de lande, vi er involveret i.

- TripleNine Group er jo en koncern med selskaber og aktiviteter i flere lande, og sådan noget som at overholde samhandelsaftaler og sikre, at dokumentationen er i orden, det er noget, som Skat virkelig går op i. Så det skal selvfølgelig være i orden, tilføjer han.

Indtjeningen skal sikres

Helt basalt skal jeg naturligvis desuden beskæftige mig med, hvordan man sikrer indtjeningen i en sådan koncern, der efterhånden i høj grad også er blevet en handelsvirksomhed, siger Poul Lund Mikkelsen videre. - Det vil indebære en koordinerende rolle i forhold til koncernens kontakt til advokater, revisorer og banker bl.a. med henblik på at sikre koncernens likviditet og finansiering.

Jeg finder det særdeles spændende med de udviklings- og strategiplaner, man arbejder med i koncernen, siger Poul Lund Mikkelsen, - men nu glæder jeg mig først og fremmest til at komme rundt i organisationen og hilse på mine nye kolleger og bl.a. se nærmere på koncernens produktionsfaciliteter både i Danmark og i Norge.

Kilde: TripleNine
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia