Besøg vores mobil side
 .

Konference om bæredygtigt fiskeri på Food Festival 2012

Udgivet af FiskerForum den 04-09-2012 · info@fiskerforum.dk

Food Festival 2012 ved Tangkrogen i Aarhus, fra fredag den 7. til søndag den 9. september, danner rammen om en minikonference om bæredygtigt fiskeri.

Deltagerne i minikonferencen vil være fødevareminister Mette Gjerskov og formand for Thorupstrand Fiskeriforening Jesper Olsen samt formand for Dansk Aquakultur Karl Iver Dahl Madsen og formand for Kystfiskerudvalget Niels Bjerregaard deltager.

Food Festival i Aarhus er Danmarks nye madfestival med ambitioner om at blive nordens største madbegivenhed. Food Festival 2012 bliver mødestedet for alle madinteresserede, hvor man bliver underholdt og udfordret. På festivalen samles de bedste danske og nordiske avlere producenter og kokke, som har ambitioner om at skabe mad af høj kvalitet i balance med naturen. På Food Festival får du fyldt både mave, hoved og hjerte.

Fakta:
I Danmark har vi over 7.300 kilometer kystlinje, og de kølige temperaturer betyder, at havplanter, fisk og skaldyr kun vokser langsomt. Til gengæld udvikler de smage og konsistenser, som ikke findes på mere sydlige breddegrader. Mange af vores lækreste råvarer eksporteres, men på Food Festival åbner vi døren til havets skattekammer og giver dig masser af inspiration til, hvordan du kan bruge mad fra hav og sø i dit eget køkken.


Kilde: Foodfestival.dk
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia