Besøg vores mobil side
 .

Konkrete job til de besøgende på uddannelsesmessen i Hvide Sande

Udgivet af FiskerForum den 29-03-2014 · info@fiskerforum.dk

Så går du med drømmen om at blive skibsmontør, smed, bådebygger eller maritim kontorelev, så foreligger muligheden i forbindelse med den maritime uddannelsesdag for de unge i Ringkøbing-Skjern Kommune, fredag den 11. april og Hvide Sande Åben Havn søndag den 13. april.

Hvide Sande Skibs- og Baadebyggeri slår, i den anledning ikke mindre end 7 lærlingestillinger op, da det vestjyske værft ønsker at gribe mulighederne som aktiviteterne omkring den kommende havvindmøllepark Horns Rev , vil kaste af sig i Hvide Sande.


”Begge dage har fokus på fiskeri, offshore vind og shipping og anledningen er derfor perfekt til at finde de syv maritime lærlinge, vi kommer til at mangle,” forklarer Carl Erik Kristensen fra Hvide Sande Skibs- og Baadebyggeri og fortæller, at skibsværftet altid forsøger at være på forkant med udviklingen, så de undgår flaskehalse, når muligheder for ekspansion foreligger.


Esben Thomey Kristensen, forretningsfører i Hvide Sande Service Group og medarrangør af de to arrangementer roser Hvide Sande Skibs- og Baadebyggeri. ”Hvide Sande Skibs- og Baadebyggeri udviser initiativ og vilje til udvikling,” lyder det med begejstring i stemmen fra Esben Thomey Kristensen, som forsætter; ”Det er virkeligt positivt og intet mindre end fantastisk, at vi til den maritime uddannelsesdag fredag 11. april og søndag den 13. april til Hvide Sande Åben Havn, kan slå syv konkrete lærlingestillinger op fra byens største virksomhed. Jeg kan næsten ikke få armene ned,” lyder det slutteligt fra en meget glad forretningsfører.Hvide Sandes største virksomhed tilbyder 7 ledige stillinger på messenBred lokal opbakning til uddannelsesdagene
Den maritime uddannelsesdag i Hvide Sande fredag den 11. april og Hvide Sande Åben Havn søndag den 13. april arrangeres af Foreningen Havnen, Maritim-Viden, Hvide Sande Service Group og Holmsland Klit Turistforening og støttes økonomisk af Foreningen Havnen, Den Danske Maritime Fond, Hvide Sande Havn, Erhvervssamvirke Vest, Hvide Sande Fiskernes Fremtid, Hvide Sande Service Group, Danske Fiskers PO og Maritim-Viden.


Fakta A/S Hvide Sande Skibs- og Bådebyggeri
Skibsværftet har siden 1950 arbejdet med talrige skibstyper lige fra fiskekuttere til moderne servicefartøjer til offshore vindmølleparkerne. I dag har værftet specialiseret sig i nybygning af servicefartøjer, færger og andre specialskibe.

Fakta Hvide Sande Service Group
Hvide Sande Service Group er en forening dannet af virksomheder og institutioner/foreninger samlet omkring Ringkøbing Fjord, hvor man arbejder sammen og med fleksibilitet og god service som nøgleord arbejder på at skabe endnu mere aktivitet på Hvide Sande Havn og i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Fakta Hvide Sande Åben Havn:
Hvide Sande Åben Havn har årligt været afholdt siden 2007. Hvide Sande Åben Havn har til formål at formidle det maritime blå Danmark, Hvide Sande Havn, fiskeriet og selve byen. I forbindelse med Hvide Sande Åben Havn har man tidligere bl.a. fejret Fjordens Dag, Tyskerhavnens 100 års fødselsdag og sidste år færdiggørelsen af havneudvidelsen. Bag konceptet Hvide Sande Åben Havn står Maritim-Viden, Foreningen Havnen og Holmsland Klit Turistforening.


Kilde: Hvide Sande Havn
FiskerForum.com


Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia