Besøg vores mobil side
 .

Konsulentvirksomheden Marcod i Frederikshavn udvider medarbejderstaben

Udgivet af FiskerForum den 23-08-2013 · info@fiskerforum.dk

Den maritime konsulentstab i MARCOD (Maritimt Center for Optimering & Drift) med base i Frederikshavn er netop blevet forstærket med to nye ansatte.

Ifølge en evalueringsrapport ved COWI i 2013 er MARCOD allerede blevet en uundværlig del af vækst-udviklingen på det maritime område - i særdeleshed i Nordjylland - og COWI opfordrede derfor til at udvide MARCODs arbejde for det maritime Danmark ved at tilføre yderligere ressourcer.

Som følge af en stor opgaveportefølje samt COWIs anbefalinger har MARCOD netop ansat to konsulenter pr 1. august 2013:

Steen Hjulskov (44) er ansat som maritim erhvervskonsulent med ansvar for strategi-, salg og markedsudvikling af maritime virksomheder. Steen har en baggrund som Cand. Merc. i Organisation og Strategi og kommer fra en stilling som erhvervskonsulent i Hjørring Erhvervscenter og har bla. arbejdet med det maritime miljø omkring Hirtshals Havn. 

Dusko Nikic (43)er ansat som maritim erhvervskonsulent med ansvar for at hjælpe maritime virksomheder med innovation, teknologistyring- og produktudvikling. Dusko har en eMBA (Master in Management of Technology) fra Aalborg Universitet og kommer fra stillinger som Technology Manager og Senior Project Marketing Manager hos Martin Professional A/S i Frederikshavn og Århus. 

Bestyrelsesformand Poul Knudsgaard siger:
”Vi har lyttet til COWIs anbefalinger, ommøbleret budgettet og styrket MARCOD med ansættelsen af to erfarne og velkvalificerede medarbejdere og kan nu løfte endnu flere opgaver i det maritime Danmark”.

Målet er vækst
MARCOD (Maritimt Center for Optimering og Drift) blev i 2011 etableret med støtte fra Fornyelsesfonden og Vækstforum Nordjylland. Et innovativt initiativ, som støtter op om regeringens blå vækstplan fra 2012.

MARCOD arbejder for at udvikle den danske maritime branche via konkrete udviklingsprojekter i maritime virksomheder og netværk, forskning og projektledelse, fundraising samt afholdelse af konferencer. Målet er at skabe økonomisk vækst, vækst i arbejdspladser og vækst i kompetenceniveauet hos maritime virksomheder - i tråd med regeringens blå vækstplan. Den primære aktivitet i MARCOD er at besøge maritime virksomheder og kortlægge deres udfordringer og udviklingsmuligheder med henblik på samarbejde om strategi og forretningsudvikling

Kilde: Marcod
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia