Besøg vores mobil side
 .

Kroghs A/S Hirtshals har fået ny tilladelse til at udvinde sten i Jammerbugten

Udgivet af FiskerForum den 11-12-2012 · info@fiskerforum.dk

Med den nye tilladelse har Kroghs fået en geografisk godt placeret ralplads i forhold til Hirtshals Havn, hvor Sten og Grus firmaet nu permanent flytter ud på Containerkajen, hvor de har etableret et sorterings – og knuseanlæg til håndtering af sø-sten.

Anlæggene sorterer og knuser sø-stenene i flere forskellige størrelser, som herefter anvendes til produktion i beton- og asfalt industrien.

Direktør ved Kroghs A/S, Steen Krogh, siger:
”Forbrugere af stenmaterialer ved, at der faktisk ingen stenmaterialer findes nord for Limfjorden, og vi er derfor glade for, at det er lykkedes at finde et område i Jammerbugten, hvor vi i en afstand af 3 timers sejlads kan hente rene stenmaterialer med vor ralsuger til forsyning af Nordjylland.”

Hirtshals Havn har med sin beliggenhed og den direkte forbindelse til motorvejsnettet helt naturlige forudsætninger for fremover at virke som forsyningskilde til Nordjylland. ”Vi vil gerne udtrykke vor tilfredshed med modtagelsen i Hirtshals og havnens personales evne og vilje til at tackle eventuelle opstartsproblemer - vi glæder os til det fremtidige samarbejde,” slutter en tilfreds direktør.

Kroghs A/S er blot en af flere virksomheder, der inden for kort tid har valgt at slå sig ned på Hirtshals Havn.

Kilde: Hirtshals Havn
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia