Besøg vores mobil side
 .

Kulfiber fartøj løftes over kajen på Skagen Havn

Udgivet af FiskerForum den 07-11-2012 · info@fiskerforum.dk

Det store løft af hele fartøjet, blev foretaget af to store mobilkraner Lørdag den 27. oktober, hvor Danish Yachts i Skagen, søsatte deres første A2Sea SeaStrider nybygning.

Søsætningen, som forløb planmæssigt, er den foreløbige kulmination på bygningen af den første SeaStrider nybygning i en serie skibe af typen SWATH (Small Waterplane Area Twin Hull).

SeaStrider er bygget i kulfiber til transport af passagerer. Den første nybygning skal servicere offshore vindmølleparker, og bliver med sit revolutionerende design en sikker og komfortabel arbejdsplatform under næsten alle vejrforhold.

Forud for lørdagens søsætning var der gået et større planlægnings- og koordinerings arbejde mellem Danish Yachts, NH løft og Skagen Havn.

Der var fra Skagen Havns side fjernet flere lygtepæle, afspærret kajarealer og friholdt plads ved den forstærkede del af vestre tværmole. Ligesom havnen har haft teknisk personel med på kajen ved transport og søsætning af nybygningen.

Danish Yachts er en del af en større klynge af maritim industri, som findes på Skagen Havn. Udover to nybygnings og reparationsværfter, findes der servicevirksomheder inden for alle genrer. Herunder blandt andet el- og smedearbejde, losning, kran- og truckservice samt elektronik, el- og køleanlæg.

Havnen huser ligeledes virksomheder inden for shipping, stevedore, fuel og olie, lodseri, redningsvæsen, proviant og alt hvad den maritime sektor efterspørger.

Kilde: SkagenHavn.dk
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia