Besøg vores mobil side
 .

L155 ”Linette”

Udgivet af FiskerForum den 04-03-2011 · info@fiskerforum.dk

Fuld tilfredshed med investering i fiskeriet og glæde over de første MSC certifikater er på plads.

I efteråret 2009 købte Alfred Fisker Hansen og Tommy Svart i fællesskab L155 ”Teide” af Tommy Bach, Thyholm. Efterfølgende har skibet gennemgået nogle ombygninger og er omdøbt til ”Linette”.

Ved starten af marts måned, har makkerparret ejet skibet i et halvt år, og det er en tilfreds Alfred F. Hansen, Fiskerforum får kontakt med, og som nu kan se tilbage på handlen, og hvilken indflydelse det har haft på fiskeriet; ”Vi er glade for skibet, det var godt at få handlet”, lyder den første kommentar.

Makkerparret havde et ønske om at få en større kapacitet, og det har de opnået med det nye skib. Alfred F. Hansen glæder sig også over muligheden for leje af fiskekvoter – på den måde kan man sikre sig imod, periodevis at måtte ligge stille og – alt andet lige – også have flere muligheder for at forrente investeringen.

I øjeblikket fisker skibet rundfisk i Nordsøen; mørksej, torsk, kulmule. m.v., som landes til fiskeauktionerne i Thyborøn eller Hanstholm. I løbet af april måned forventes skibet at slå om til rødspættefiskeri langs kysten.

”Linette” har fokus på at opnå den bedste pris for varen, og Alfred F. Hansen glæder sig over, at mørksej fra Nordsøen netop har fået det eftertragtede MSC stempel, der attesterer at fiskeriet sker på et bæredygtigt grundlag. ”Vi skal gerne snart kunne sælge det hele med MSC-certifikat” siger fiskeskipperen, med henvisning til, at han forventer, certificeringen vil kunne styrke prissætningen for fersk fisk.

”Linette” er 24 m. langt og leveret fra Vestværftet i Hvide Sande i 2002. Efter overtagelsen blev arbejdsdækket ombygget og i en del af lasten, er der installeret kølerum.

Kilde: FiskerForum.com/EK

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia