Besøg vores mobil side
 .

Marstal firma formidler job til søfolk

Udgivet af FiskerForum den 23-08-2013 · info@fiskerforum.dk

Maraship Maritime Crewing er et nystartet vikar og rekrutteringsbureau i Marstal, der har specialiseret sig i hastesager med et akut tilsnit, nemlig her og nu, at finde søfolk til jobbet og til tiden.

Når et rederi har lavet deres SWOT analyser (vurdering af styrker og svagheder samt muligheder og trusler for rederiet) og tegnet deres risiko profil, er det ofte på bemandingssiden problemerne vægter tungest. Hvis et besætningsmedlem får hold i ryggen eller kommer til skade, bliver syg eller af anden årsag ikke kan bestride sit job, så er Maraship stedet hvor hjælpen kan hentes.MaraShip hjælper, når rederiet mangler hænderDe har formidlingen og en database over de bedst kvalificerede mænd og kvinder, der her og nu kan mønstre et skib, til den opgave som skal løses, uanset hvor i verden skibet ligger til kaj.


Alle rebene samles kyndigt hos Louise Pasch Motzfeldt, der søsikkert hjælper rederierne igennem deres bemandingsproblemer. Louise har arbejdet med rederimæssige opgaver, senest i Søassurancen Ærø og er selv opvokset i et befragtningshjem og kender derfor indgående problemerne med at skaffe de rigtige folk til specifikke stillinger her og nu. Som hustru til en søfarende og fjerde generation af Marstalredere, ved hun, at hurtig hjælp ofte kan spare rederierne for unødige havneafgifter og dagbøder for forsinkelser m.m. Hun er på jagt efter søfolk, der vil lade sig registrerer på hjemmesiden www.maraship.com, som kaptajn, styrmand, maskinmester, kok eller matros m.m.


Louise søger derfor folk med maritime viden og uddannelse samt med de rigtige papirer og certifikater, hvor det behøves, så hun, når situationen opstår, hurtigt kan formidle jobbet videre til rette vedkommende. Til spændende, afvekslende og godt betalte job som helt sikkert kan friste mange unge som gamle søfolk.


Ta` kontakt til Maraship Maritime Crewing ved Louise Pasch Motzfeldt på Telefon: +45 2445 1191 eller Email: info@maraship.com med registrering på www.maraship.com.


FiskerForum.com


Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia