Besøg vores mobil side
 .

Ministerbesøg på Skagen Havn

Udgivet af FiskerForum den 19-03-2012 · info@fiskerforum.dk

Ministeren blev modtaget af Skagen Havns bestyrelsesformand Werner Broberg og Borgmester Lars Møller.

I programmet var der indlagt en bustur på havneområdet, hvor ministeren kunne se nogle af de aktiviteter der i dag er med til at holde hjulene i gang. På busturen blev Carsten Hansen ligeledes orienteret om de udviklingsplaner Skagen Havn har med henblik på at skabe vækst og arbejdspladser, ministeren viste stor interesse og var positiv omkring emnerne.

I besøget var indlagt et besøg ved Karstensens Skibsværft hvor Direktør Knud Degn Karstensen tog imod ministeren. Her var der lejlighed til at besigtige byens største private arbejdsplads, og blive orienteret om at netop udvidede infrastruktur faciliteter er en forudsætning for at kunne øge aktiviteterne og der i gennem skabe yderligere arbejdspladser ved værftet.

Ministerens besøg blev afsluttet med en uformel frokost og rundbordssamtale på Havnekontoret. Her var der bl.a. lejlighed til at drøfte hvilke muligheder ministeren så for at understøtte havnens udviklingsplaner og jobskabelse.

I besøget deltog yderligere Erhvervsdirektør Niels Christensen og Erhvervskonsulent Gitte Hyttel Nørgård begge fra Frederikshavn Kommune. Ligeledes deltog LO Formand Cai Møller, Politisk Konsulent Alexander H. Nepper fra Danske Havne og Folketingsmedlem Bjarne Laustsen.

Kilde: Skagen Havne
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia