Besøg vores mobil side
 .

Nationalt Erhvervshavneråd

Udgivet af FiskerForum den 02-07-2011 · info@fiskerforum.dk

Først kvitterede transportminister Hans Chr. Schmidt Havnelovudvalget for hurtigt og konstruktivt arbejde. Så greb han udvalgets anbefaling om at nedsætte et Nationalt Erhvervshavneråd. Havnelovudvalget lagde en ambition for arbejdet, at de danske havne skal være i verdensklasse.

Godt nok er de danske havne og havnevirksomheder små i international målestok, men de er konkurrencedygtige. Det skal ikke blot fastholdes – det skal også forbedres gennem regelforenkling, flere tiltag, der kan bidrage til en mere effektiv godshåndtering og international markedsorientering. Derfor er der brug for en strategi.

Før der kan lægges en national strategi, er der behov for at følge udviklingen og for kortlægning. For at bistå ministeren i dette arbejde foreslår Havnelovudvalget, at der nedsættes et Nationalt Erhvervshavneråd.

Ministeren har selv sat sig for bordenden, og startskuddet er gået. Første møde er allerede i dag, fredag den 24. juni 2011. Det er meget lovende for en ambitiøs og målrettet indsats. Danske Havne ser frem til at deltage i arbejdet.

Kilde: Danske Havne
FiskerForum

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia