Besøg vores mobil side
 .

Nordic Group overtager afdeling i Trondheim

Udgivet af FiskerForum den 02-10-2012 · info@fiskerforum.dk

Nordic Group og Domstein forener kræfterne yderligere, når Nordic overtager Domstein`s afdeling i Trondheim.

Nordic Group overtager afdeling i Trondheim

Nordic Group og Domstein forener kræfterne yderligere, når Nordic overtager Domstein`s afdeling i Trondheim.

Domstein vil efter overdragelsen eje 20% af aktierne i Nordic Group og omstruktureringen vil give en koncern omsætning på ca. 800 mio kroner og vil samtidig forstærke Nordic Groups ledende position som Norges førende hvidfiske eksportør.

Virksomheden er en global aktør på marked for fersk og frosen fisk, med import og eksport, hovedsagelig til markederne i Europa og USA. Selskaberne i USA driver et omfattende produkt sourcing fra lande i Asien, Østeuropa og Sydamerika samt Norge og Canada.

Nordisk Gruppen med Ceo Richard trail, siger i forbindelse med overtagelsen af afdelingen i Trondheim, "Vi har meget høje forventninger til den nye afdeling, hvor vi har samlet fagligt dygtige medarbejdere for sammen at sætte et endnu stærkere aftryk på hele kysten af Norge ned.”

"Jeg synes, det er spændende at være med til at udvikle en virkelig kraftfuld spiller inden for salget af hvidfisk,” fortæller Ceo Rolf DomStein fra Domstein ASA. ”Norwegian hvidfisk har høj kvalitet og forvaltes bæredygtigt. Dette er en meget god base for at styrke vores engagement i frisk fisk på det norske hjemmemarked og på eksportmarkederne i Europa, slutter Domstein.

Baggrunden for Nordic Group og Domstein AS.
Nordic Group AS blev etableret i 1967 under ledelse af Oddleiv Korsnes der siden 1932 har fungeret eksport og handel selskab af fersk fisk i Trondheim. Det er hans nevø Terje Korsnes der førte familiens tradition, og som i dag er formand og flertal ejer af selskabet. Begge kommer fra Storekorsnes i Finnmark, hvor familien var involveret i modtagelse og behandling af skaldyr siden 1852.

Selvom Domstein ASA nu er noteret på Oslo Børs, har selskabet siden dets oprettelse i 1925 været kontrolleret og drives af Domstein familie. Rolf Domstein formand for gruppen, i tæt samarbejde med sine brødre Gunnar og Knut Magne. Domstein har altid været en central aktør i den norske fiskeindustri.

Rolf Domstein tidligt eksport af fersk opdrættede laks til USA i 1979, og hans partner var så Terje Korsnes i Boston. Disse to har siden gjort i årevis, og det er ikke overraskende, at dette nye partnerskab vil finde sted. Der er ikke kun to selskaber i øjeblikket arbejder, men gamle venner, der ser værdien i at skabe en ny struktur og en stærkere indvirkning på markederne for norsk fisk til gavn for alle.


Kilde: Nordic Group og Domstein.
FiskerForum.com


Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia