Besøg vores mobil side
 .

Norske Egersund Trål AS optimerer og udvider mekanisk afdeling

Udgivet af FiskerForum den 17-02-2012 · info@fiskerforum.dk

I disse dage afsluttes udbygningen og opgraderingen af Egersund Mek AS med en investering på seks millioner NOK. Afdelingen producerer og udvikler trawlskovle til alle typer pelagisk trawling.

Egersund Trål AS har siden 1952 været en solid samarbejdspartner for fiskere og opdrættere. Firmaet har løbende tilpasset sig markedet med innovative tiltag og er altid fremme med ny udvikling og produktion af pelagiske trawlredskaber.

Med investeringen i en helt ny skærehal samt den nyeste CNC skæreteknologi fra Messer Griesheim, med laser- og autogen skærebord med vandbad, for at forbedre miljøet omkring skæringen, har Egersund taget et stort skridt til at bevare sin markedsledende position samt teknologiske forspring, der fortsat skal sikre produkterne den sædvanlige Egersund kvalitet og holdbarhed.

”Der arbejdes med en del spændende projekter, både indenfor fiskeriet og inden for offshore branchen. Med den nye teknologi i Mekanisk afdeling er Vi nu rustet til at tage en større del af markedet”, siger daglig leder Bjørn Havsø og fortsætter, ”specielt høster vores pelagiske trawlskovle stor ros og det forventer vi os meget af i den kommende tid”.

Fakta
Egersund Mek producerer og udvikler trawlskovle, som er konstrueret til alle typer pelagisk trawling. Trawlskovlene er under kontinuerlig udvikling og bliver produceret efter specifikke ønsker og behov. Ligeledes har Egersund Mek en stor produktion af notvaskere, der er udviklet på egen tegnestue.
Egersund Group omsatte i 2010 for knap 500 millioner NOK og har 378 ansatte


Kilde: Egersund Trål AS
FiskerForum.com


Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia