Besøg vores mobil side
 .

Norske Skipteknisk i Ålesund har designet større hæktrawler til britisk rederi

Udgivet af FiskerForum den 15-08-2013 · info@fiskerforum.dk

UK Fisheries, der er delt ejerskab mellem Onward Fishing Company og et datterselskab af Parlevliet & Van Der Plas B.V. i Holland, ejer igen Boyd Line i Hull og Marr Fishing Vessel Management, har bestilt to trawlere til levering i 2015.

De to selskaber driver i forvejen, to frysetrawlere og en enkelt almindelig trawler, Arctic Warrior, Marbella og Farnella.

De to nye hæktrawlere, der er sat i ordre, bliver i øjeblikket bygget på Tersan Shipyard i Tyrkiet. De vil begge, i størrelse, komme op i nærheden af de polsk byggede både Arctic Buccaneer og Arctic Galliard, som har rekorden med 93 meter, med at være de største og længste hvidfisk trawlere nogensinde, der har fisket under britisk flag.

Længden på begge nybygninger vil være 86,10 meter og en bredde på 16 meter. Der vil være plads til 34 besætningsmedlemmer og man har, som en ekstra sikkerhed for de ombordværende, indrettet et hospital om bord på skibene.

Begge fartøjer forventes sejlklare i 2015.

Kilde: Tersan Shipyard og Skipteknisk i Norge
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia