Besøg vores mobil side
 .

Ny chef for Domstein i Sverige.

Udgivet af FiskerForum den 23-05-2012 · info@fiskerforum.dk

Benjamin Ajo (38 år) er både ansat som ny direktør for Domstein Sverige AB og som leder af Domsteins Nordiske færdigvare forretning.

Ajo har tidligere været beskæftiget som CEO ved Fiskegrossist selskabet Brdr. Hanssons i Gøteborg Sverige. Han er virksomhedsøkonom med magistergrad af iværksætter og hans kendskab til Domstein kommer via kunderelationer.

”Jeg har derigennem fået et godt kendskab til firmaet, som værende et fagligt og kvalitetsbevist selskab med et solidt værdisæt og jeg ser frem til at lede firmaet frem mod fortsat vækst og nye udfordringer,” udtaleler den nye direktør.

Benjamin Ajo tager over efter Ulf Bertilsson, der efter eget ønske har valgt at gå over i en rådgivende stilling i koncernen, men Ulf Bertilsson vil fortsæt være der som støtte til Benjamin Ajo i de udfordringer, som ligger foran ham og Domstein Sverige.

Ajo starter i sin nye stilling til oktober.

Fisk og skaldyr til det skandinaviske marked
Domstein Sverige har en stærk markedsposition i Skandinavien for dybfrosne og kølede fisk og skaldyr. Produkterne leveres til detail og catering markedet både som Enghav brand og private mærker.Domstein Sverige har produktionsenheder i Kungshamn, Lysekil og Vardø. Den salgsorganisation er placeret i Kungshamn.


Kilde. Domstein.no
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik