Besøg vores mobil side
 .

Ny formand i Nordsø-RAC.

Udgivet af FiskerForum den 01-11-2010 · info@fiskerforum.dk

Niels Wichman blev som ventet, valgt som ny formand for Nordsø RAC under generalforsamlingen, som blev afholdt i Aberdeen i Skotland for nyligt.

Den nyvalgte formand har mange års erfaring i internationale komiteer, og er nuværende adminstrerende direktør for Danmarks Fiskeriforening, som han har været siden starten af 90'erne.

Fiskeriforeningsdirektøren overtager Hugo Andersons post fra Sverige, som har besiddet formandsposten siden opstarten af det internationale samarbejdsråd i 2004. Niels Wichmann har deltaget aktivt i Nordsø-samarbejdet længe før Nordsø-RAC'en blev etableret, skrives i Fiskeritidende i ugenummer 42, hvor der også bliver påpeget at Niels Wichmann tager Fiskerriforeningens slogan med over i komiteen: “Ansvaret, tilbage til fiskerne.”

Mark Park, formand for det skotske hvidfisk's Producer's Association, SWFPA, og Christine Absil fra Nordsø Foundation blev begge genvalgt på vice-posterne.

Kilde: FiskerForum(JK/MB

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia