Besøg vores mobil side
 .

Ny norsk hjemmeside for Norwegian Seafood Export Council

Udgivet af FiskerForum den 21-12-2011 · info@fiskerforum.dk

Seafood.no relanceres nu i en ny forklædning. Tidligere var navnet Eksportudvalget for fisk men hedder nu Seafood.no. Vores gæster vil fra i dag opleve en mere moderne hjemmeside, hvor indholdet er mere tilgængeligt end tidligere.

Seafood.no vil være en af Norwegian Seafood Export Councils vigtigste informationskanaler til målgrupper inden for fiskeindustrien og medierne. Den nye hjemmeside gør det muligt at informerer vores hovedbudskab ud på en mere gennemskuelige og tilgængelige måde.

Downloade markeds rapport
Markeds rapporter og andet relevant indhold, der tidligere har været skjult, medmindre brugeren er logget ind, er nu synlige for alle. For at hente og læse rapporter og statistikker, skal brugeren blot være registreret som professionel bruger, og logget ind på webstedet.

Login og registrering
Alle brugere, som tidligere har været registreret som professionelle brugere eller har været tilmeldt vores pressemeddelelser via e-mail, skal tilmelde sig igen Registreringen består af tre trin.:

Udfylde tilmeldingsskemaet
Aktivering af konto (via e-mail)
(Manuel godkendelse af Pro-brugere)


Hvis du registrerer dig som professionel bruger indebærer dette at vi manuelt godkender din tilmelding før du får adgang til markedet, rapporter og eksport statistikker-

Advarsel
Den nye hjemmeside har en forbedret advarsel, så brugeren kan vælge at modtage automatiske e-mail advarsler, når vi offentliggør Det kan være pressemeddelelser eller nye markedsrapporter. Alle registrerede brugere kan abonnere på disse meddelseer. For at komme i gang skal du først registrere på webstedet og derefter oprette de abonnementer, der er ønskelige.

Du kan endda vælge, om meddelelser skal sendes med det samme, når nyt indhold er offentliggjort (standard), eller om indberetninger, bør samles og sendes en gang om dagen, ugentligt eller månedligt. Disse valg kan du foretage på "min side" efter at have tilmeldt dig på siderne.

Kilde: Seafood.no
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia