Besøg vores mobil side
 .

Ny pakkemetode holder fisken frisk i op til 20 dage

Udgivet af FiskerForum den 24-04-2013 · info@fiskerforum.dk

Superfresh er et helt nyt koncept for emballering af fiskefileter, som nu både forbedre kvaliteten og forlænger fiskens holdbarhed i en EPSBox og i modificeret atmosfære.

Filetene pakkes i den modifisert atmosfære sammen med produkttilpasset emitter. Dette giver fiskefileten gode emballeringsforhold, fra slagteri og helt til slutbrugeren. Superfresh opretholder dermed fiskens kvalitet længere end andre kendte emballeringer gør og sammen med en reduceret transportvolumen og forlænget opbevaringstid giver dette helt konkrete fordele både for forhandlerne, men også for kunderne.

Efter flere års forskning har, ifølge seniorforsker Marit Kvalvåg Pettersen fra det norske firma Nofima, fundet en metode til bedre og mere sikker emballering af fisk. Den lægges på et underlagsmåtte af Co2-emitter, som består af bagepuler og citronsyre der sammen med en vakuumpakning, giver en unik holdbarhed.

Superfresh og EOS Boxen lanceres i denne uge på fødevaremessen i Brussels af Vartdal Plastindustri og forventningerne til pakkemetoden MAP (Modificeret atmosfærepakning) er høje.

Link til Vartdalplast.no herunder.

Kilde: Vartdal Plastindustri samt Nofima
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia