Besøg vores mobil side
 .

Nybygning nr. 299 ved Vestværftet er blevet søsat i Gdansk Polen

Udgivet af FiskerForum den 24-04-2013 · info@fiskerforum.dk

Skibet blev løftet i vandet af det polske værfts flydekran og skibet vil efterfølgende nu få monteret styrehus, mast mm. før rejsen mod værftet i Hvide sande indledes.

Fiskefartøjet Einar Erlend er en ny Snurper - Snurrevods fartøj til den norske reder, og vil blive adapteret og udrustet på Vestværftet i Hvide Sande, med forventet levering december 2013.

Det er det uafhængige Norske konsulent og designfirma Solstrand Trading AS, der har stået for tegningsarbejdet. Firmaet blev etableret for et år siden af Jan Ståle Aas og Reidar Aas, der sin unge alder til trods, har Solstrand Trading AS 45 års erfaring fra værftsindustrien, med design og udvikling af fartøjer bag sig.

Arbejdet og designet med fiskefartøjet Einar Erlend er blevet til i et meget tæt sammenarbejde med den Norske reder Johan M. Meløysund og hans sønner Einar og Erlend Meløysund, som også har lagt navn til nybygningen.

Det er ikke den første nybygning, som reder Johan M. Meløysund og skibsdesigner Reidar Aas har tegnet og udviklet sammen, men den tredje i rækken og hvor den første blev leveret for over 27 år siden.

Fartøjet får en længde på 37,25 meter og en bredde på 9,8 meter. Tonnage på brutto 499 BT og RSW tanke på tilsammen 419 m3.

Kilde. Vestværftet
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia