Besøg vores mobil side
 .

Nye drøftelser i makrelkonflikten i Bergen

Udgivet af FiskerForum den 13-01-2012 · info@fiskerforum.dk

Efter sidste års møde i de resultatløse samtaler omkring kvoterne for den nordatlantiske makrel, mellem Færøerne og Island på den ene side og EU og Norge på den anden side, har parterne nu endelig fundet vej til forhandlingsbordet igen.

Der er aftalt nye drøftelser omkring makrelforvaltningen i Nordatlanten til afholdelse i den norske kystby Bergen den 25. til den 27. januar 2012.

På baggrund af de langstrakte og resultatløse drøftelser omkring makrel kvoterne, aftalte Norge og EU sidste år en foreløbig aftale for fiskeriet efter makrel for 2012.

Holdningen og forventningerne fra Norge og EU's side, til konfliktens løsning, udtrykte den norske fiskeriminister Lisbeth Berg-Hansen afslutningsvis sidste år således, ”Norge og EU har strukket sig meget langt i forhandlingerne med Island og Færøerne, og det er nu deres tur til at vise vilje til et kompromis, således en aftale kan komme på plads.”

FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia