Besøg vores mobil side
 .

Nyhedsmagasinet Havn ser dagens lys først i November

Udgivet af FiskerForum den 25-09-2012 · info@fiskerforum.dk

Det nye havnemagasin udspringer i et samarbejde mellem tre forskellige media med speciale fra hvert deres fagområde. Det er Fiskeri Tidende og Danmarks Transport-Tidende samt Søfart.

Nyhedsmagasinet Havn er en nyskabelse inden for de danske specialmedier – et tværfagligt, redaktionelt samarbejde mellem redaktionerne på Danmarks Transport-Tidende, Søfart og Fiskeri Tidende, der har redaktion i Taulov ved Fredericia.

”Dansk fiskeri er dybt afhængigt af, at der er mange velfungerende havne – store som små. Det er her, de lander deres fangster, og det er her, de får repareret deres fartøj. Det er blandt andet derfor, at vi har fundet sammen med de to andre medier for at fortælle om havnen som arbejdsplads. En arbejdsplads der skal være med til at skabe vækst i Danmark,” siger redaktør René Dandanell, Fiskeri Tidende.

De tre medier tilsammen har en vision om at dække hele spektret indenfor de maritime erhverv og første oplag af Nyhedsmagasinet Havn bliver på 12.000 eksemplarer.

Kilde: DkFisk.dk
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia