Besøg vores mobil side
 .

Ombygning af garnbåd ved Faaborg Værft.

Udgivet af FiskerForum den 24-11-2011 · info@fiskerforum.dk

Familien Bent og Jens Erik Frihed Christensen, Nymindegab har netop fået afsluttet ombygningen af deres 35 fods Dueholm fiskefartøj, RI422 Kræfrihed.

Faaborg Værft A/S stod for ombygningen som bl.a bestod. af forlængelse af fartøjet med 60 cm. RI 422 Kræfrihed havde oprindeligt krydser hæk, som fiskeskippere Jens Erik og Bent Frihed havde et ønske om at ombygge til et fartøj med lige agterspejl, for at opnå forbedrede og mere komfortable arbejdsforhold.

Kræfrihed RI 422 er en garnbåd, som efter ombygning med nyt paun arrangement agter og forøget bæring i agterskibet, har fået nye og forbedrede muligheder for et mere sikkert og effektivt arbejde ombord.

Ombygningen af RI 422 Kræfrihed af Hvide Sande omfatter bl.a. følgende:
·         Forlænget med 60cm.
·         Ombygning fra krydser hæk til agterspejl
·         Bredden på agterspejl 3,70 meter
·         Fremstilling og montering 650 mm aluminiums opstående tilsvarende forlængelsen
·         Montering af ekstra. paunstøtter
·         Opmaling af hele fribordet
·         Bund afrenset og opmalet med antifouling

Lars Mortensen fra Faaborg Værft glæder sig over det gode og flotte resultat med ombygningen af Hvide Sande fartøjet og lægger ikke skjul på at den slags ombygninger er blevet en del af værftets profil og image. Selv om båden er fremstillet i komposit materiale og stammer tilbage fra Dueholm Bådeværft i 1979, taler resultatet for sig selv.

Derfor er Faaborg Værft A/S igennem tiden blevet kendt for sine fiskefartøjer, som i dag kan leveres i størrelserne nede fra 28 fod og helt op til 64 fod og alle fartøjer produceres efter kundens ønske.

Fiskeskippere Bent og Jens Erik kan i mange år fremover nu, glæder sig over et fartøj som igen er fuldt på højde med de sidste nye fartøjer der sejler rundt.

FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia