Besøg vores mobil side
 .

Overraskende og tilfredsstillende resultat i 2012

Udgivet af FiskerForum den 01-01-2013 · info@fiskerforum.dk

God indtjening de foregående år og gode priser på fiskemel og -olie også i 2012 reddede både fiskere og fabrikker.

Det fastslog bestyrelsesformand Anker Mejnertz på fiskemelsfabrikken TripleNine's generalforsamling torsdag d. 20. december 2012.

Overskud på 10,7 millioner kroner
Han kunne samtidig oplyse, at virksomhedens resultat for regnskabsåret 2011/12 blev et overskud på 10,7 millioner kroner efter skat.

”Set i lyset af, at TripleNine kun har modtaget 55% af den mængde råva-rer, vi modtog forrige år, må dette resultat betragtes som overraskende til-fredsstillende,” sagde formanden. ” Sammenlignet med de andre fa-brikker har afregningen for fisk landet til TripleNine også været tilfredsstillen-de.

”Når det har været muligt at opnå et så godt resultat, skyldes det helt overordnet et godt samarbejde mellem bestyrelsen og selskabets ledelse,” sagde Anker Mejnertz. ” Ledelsen har fået de frihedsgrader, der skulle til for at afbøde en katastrofe. De væsentligste virkemidler har været rationaliseringer og omkostningsbesparelser, bl.a. midlertidig lukning af den ene produktionsline på fabrikken i Thyborøn.

Egenkapitalen i TripleNine a.m.b.a. ender på knap 223 mio.kr., en stigning på 11 mio.kr. i forhold til det foregående år.

Kilde: TripleNine
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia