Besøg vores mobil side
 .

På hovedet i bassinet iført overlevelsesdragt

Udgivet af FiskerForum den 11-04-2014 · info@fiskerforum.dk

Det er ikke halsløs gerning, selvom de mange elever fra omegnens skoler, under besøget af Uddannelsesmessen i Hvide Sande fredag den 11. april, alle hoppede i vandet.

En dukkert kan ikke gøre det alene, så der stilles mange og relevante spørgsmål til eleverne, for at guide dem til den helt rigtige uddannelse eller til det forjættende job i det maritime Vestjylland.


Spørgsmål som; Ved du hvad en speditør arbejder med og hvad uddannelsen kan føre til? Og vil du arbejde 130 dage om året og tjene min. 600.000 kr.? Eller kan du overtage en fiskekutter til 40 millioner kroner. Disse og mange andre spørgsmål, er appetitvækkeren til de unge og det interesseskabende, for at udfordre de unge på viden om, hvad uddannelserne og jobbene ved Nordsøen kan føre til.


Spændende aktiviteter
Hele havneområdet i Hvide Sande er fyldt op med forskellige aktiviteter og hvor fokus er sat på fiskeri, offshore Vind og Shipping. På den udvalgte turnusordning, kommer de mange interesserede og nysgerrige elever, rundt om det moderne trawlfiskeri og de kommer ombord et moderne fiskefartøj, hvor de mange instrumenter kan gøre selv en øvede computernørd misundelig. Efter virksomhedsbesøgene lægges vejen forbi Hvide Sandes nye Vesthavn og til sidst bliver det til en tur i baljen.


Iført de orange overlevelsesdragter og under kyndig vejledning, hopper eleverne under høje råb i vandet og svømmer i samlet flok over til Hvide Sande Isværk, hvor de bliver samlet op af redningstjenesten, der i dagens anledning assisterer med øvelsen.


Forhåbentligt ender dagen med at synet på et job i ”udsigtsDanmark” måske alligevel er en overvejelse værd.


FiskerForum.com


Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia