Besøg vores mobil side
 .

Påske-skæg i den Blå Planet

Udgivet af FiskerForum den 11-04-2014 · info@fiskerforum.dk

Den Blå Planet indbyder til æggejagt i akvariet, en leg for børn i alle aldre og som udfordre de besøgende om det spændende liv under havets overflade.

Læg ud med Æggejagten for alle "børn" i påsken, hvor den vilde æggejagt går ind og ud mellem de mange akvarier og dyrearter. Med en flot logbog med feltnoter og spændende fortællinger i hånden er det bare med at hoppe ud i det blå og løse gåderne. Det er sjovt, spændende og lærerigt for både børn og voksne.


Logbogen er gratis og må tages med hjem.


Søforklaringer
Er du rigtig klog – så er søforklaringerne stedet hvor du vil blive underholdt udover det sædvanlige - Gæt hvad der er fup, fakta og helt i fisk af de mange maleriske fortællinger (især for børn).


Fortællerbattle
Den Blå Planets har åbnet en nye arena for hårdtslående fiskeviden. I hver sit ringhjørne venter en nørdet fortæller, der rastløst afventer kamp-lederens signal. Overraskende dyrehistorier erstatter uppercuts og jabs i den verbale boksekamp om vandets mest mageløse skabninger.


Gå ikke glib af en underholdende og lærerig dag i Den Blå Planet, der udover det planlagte program også har dyrepasserne der fodre fiskene og interessante gæstefortællere der rundt omkring i akvariet, vil give dig ny og nyttig viden om livet i vandet.


Se programmet her.


Kilde: Den Blaa Planet
FiskerForum.com


Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia