Besøg vores mobil side
 .

Patricks sidste tur og Meranos .. ?

Udgivet af FiskerForum den 07-06-2011 · info@fiskerforum.dk

Så er der kommet gang i bjærgningerne. De sidste rester af Patrick blev løftet op med polyp grab og er netop afsluttet, herefter skulle området omkring Horns Rev igen være sejlbart. Merano forsøges hævet i nat.

I lørdags afleverede Flydekranen Sanne A og bjærgningsfartøjet Susanne A, de sørgelige rester af en del af Patrick på kajen i Esbjerg.

På anbefaling af Farvandsvæsnet blev området renset for vragdele og J.A. Rederiet meddeler at bjærgningen af Patrick nu er afsluttet og at man nu kigger frem til den næste opgave, med at hæve Merano.

Flydekranen SanneA fra J.A. Rederiet er på vej til Merano, som forventes bjærget i nat eller imorgen, forudsat vejrprognoserne holder.

Det skulle forhåbentligt være afslutningen på et turbulent tobis fiskeri, hvor den sidste måneds fiskeri har afstedkommet 2 sunkne kuttere samt en forskubbet last i kutteren Rune Egholm, som med stærk slagside måtte slæbes til Hvide Sande Havn i lørdags.

Kilde: Fiskerforum

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia