Besøg vores mobil side
 .

Samarbejdet med fiskerne er i fokus på Fiskeriskolen

Udgivet af FiskerForum den 17-03-2011 · info@fiskerforum.dk

Har du en lærling ombord, er der stor sandsynlighed for at modtage et opkald fra Fiskeriskolen en af de kommende dage.

Over 100 invitationer er blevet udsendt til skippere og redere med lærlinge ombord. Invitationen lyder på deltagelse på en temadag/workshop på Fiskeriskolen i Thyborøn d. 28. marts, hvor samarbejdet mellem skolen og praktikstedet er i fokus.

”Mange af mine besøg rundt om i landet på de forskellige fiskefartøjer, har givet inspirationen til denne temadag,” siger Uddannelseskonsulent Anne Grethe Vinther, som møder mange fiskeskippere, der enten har gode råd, tiltag eller forslag til ændringer af den nuværende uddannelsesforløb på Fiskeriskolen i Thyborøn.

”3/4 af en fiskers læretid foregår ombord på et fartøj, og der kan være stor forskel på, om praktikperioden praktiseres på et stort not-fartøj i Hirtshals eller på et garnfartøj i Rødvig. Derfor kunne det være spændende med en dag, hvor de forskellige fiskeskippere kunne deltage aktivt i en workshop, som har til formål at fremme samarbejdet mellem praktiksted og skolen, så resultatet af skoleopholdet bliver en faglig udrustet og kompetent fisker.” siger uddannelseskonsulenten.

Men en manglende tilbagemelding har medført, at Anne Grethe Vinther har grebet telefonen, og nu ringer manuelt rundt til de fiskere, som ikke har meldt tilbage endnu. ”Vi har allerede fået flere tilmeldte via opkaldene, og det viser sig, at nogle ikke har engang har modtaget den sendte invitation,” siger Anne Grethe, som håber at tilmeldingslisten ser anderledes ud sidst på ugen, så arrangementet bliver aktuelt.

Kilde: FiskerForum.com/MB

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia