Besøg vores mobil side
 .

Skagen Havn vil uddybe indsejlingen fra 8 til 12 m.

Udgivet af FiskerForum den 23-08-2011 · info@fiskerforum.dk

Over de kommende 5 år regner Skagen havn med at investere 295 mio.kr. i nye tiltag, der skal cementere havnens position og tiltrække nye kunder.

Større fartøjer og borerigge m.v. skal fremover serviceres i Skagen. Havnen har i forbindelse med Kronprinsparrets besøg i den Nordjyske havneby, udsendt en pressemeddelelse, hvor man beskriver planerne for de kommende 5 års udviklinger.

Herunder indgår en udvidelse af indsejlingen fra 80 til 175 m. og en uddybning af indsejlingen, som vil opnå en dybde på 12 m. Dermed vil Skagen Havn stå godt rustet i kapløbet om at tiltrække store fartøjer, borerigge m.v. til reparations- og vedligeholdsarbejder.

I pressemeddelelsen udtaler Knud Degn Karstensen, ejer af Karstensen Skibsværft – og en af havnens helt store aktører - stor tilfredshed med Havnens beslutning; ”Reparations- og nybygningsaktiviteterne er på et højt niveau – og stigende, og der ligger et stort vækstpotentiale for Skagen i at tilbyde vedligeholdelse og servicering af større fartøjer end vi kan modtage i dag”.

Havneudvidelserne ventes at stå færdig i 2015. Gennem de seneste 5 år har havnen også investeret kraftigt. Herunder bl.a. en ny fisketerminal og tørdok.

Kilde: Skagen Havn
FiskerForum / EK

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia