Besøg vores mobil side
 .

Skandinavisk leverandør af pumpe tilbehør til fiskeflåden og industrien

Udgivet af FiskerForum den 08-04-2014 · info@fiskerforum.dk

Damgaard Marine og Fishing der har lager og hovedkontor i Egersund i Norge, har komplet sortiment af Meydam fiskepumpe reservedele og tilbehør, samt koblinger og specialslanger til fiskepumper, i dimensionerne 12”, 14”, 18” og 20”.

Igennem Damgaard Fishing, introducerer Meydam nu en ny generation af fiske pumpe dele i rustfri stål (AISi 304), hvilket gør produktdelene meget stærkere og robuste, sammenlignet med tilsvarende pumpedele produceret i aluminium.


Dele i rustfri stål
Levetiden forlænges, da delene er mere bestandige og modstandsdygtige overfor slag og stød, og en reparation af produktet kan rustfri-svejses, hvilket er tilsvarende nemmere, end hvis materialet var i støbt aluminium, og skulle AD/DC svejses. Ligeledes er flangerne forsynet med O-ringe, der imødekommer de strenge Europæiske hygiejnebestemmelser, for tæthed.
  • Fiske pumpe tilbehøret leveres i dimensioner
    12 " , 14" , 18 " OL 20"
  • Fiske pumpe slangen leveres i dimensioner
    12 " , 14" , 18 " OL 20"


    Meydam tilbyder flere pumper til konsum fisk og er udformet til pumpning fra enten trawlposen eller fra noten, og er i størrelsen fra 10” til 18”. Pumperne er produceret i søvandsbestandigt materiale. Fabrikationen blev etableret i 1981 og er i dag en af de førende producenter af kvalitetsudstyr til brug på fiskefartøjer, dambrug og forældingsindustrien.
Kilde: Meydam og Damgaard Marine og Fishing
FiskerForum.com


Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia