Besøg vores mobil side
 .

Skibselektro i fuld fart.

Udgivet af FiskerForum den 21-05-2011 · info@fiskerforum.dk

Et moderne skibselektrofirma skal have mange bolde i luften på en gang, udtaler Jacob Fjord Frandsen fra NJW Hvide Sande. Konkurrencen og markedet efterspørger hurtig, faglig og sikker service.

NJW beskæftiger i dag 6 elektrikere, en lærling samt en arbejdsmand og kontordame. Virksomheden ligger på en af Hvide Sandes mere kendte kajpladser, med Blå tårn som nærmeste genbo.

Her mærker man ikke til krisetid i fiskeriet, da virksomheden har et flerstrenget produktprogram som giver NJW en fleksibilitet i forhold til markedet.

De primære opgaver ligger stadig på skibsinstallationer og elektro og igennem årene har NJW stået for mange nybygninger. Reference listen over de fartøjer som NJW har haft del i er alenlang og giver et godt billede af en virksomhed, som udfører entrepriser og derfor har stor erfaring indenfor:

Hoved og fordelingstavler
Generatorer og batterier
El motorer leveres og repareres
PLC Styringer til alarmer og procesanlæg
Projektering og installering af komplette el anlæg

En anden kompetence som NJW har udviklet er en ekspertise indenfor PLC styringer, projektering og opbygning af anlæg, eksempelvis i forbindelse med styringer til alarmanlæg, procesanlæg og motorer./ pumpeanlæg.

For tiden er der sat ekstra fokus på LED lanterne med godkendt panel, som skiftes pga. længere levetid, da efterspørgslen her har været kraftigt stigende.

Med den vestjyske tilgang og indstilling til opgaverne er alle kunder meget trofaste og loyale, for uanset hvor i landet skibene ligger til kaj, og er der behov for hjælp, ringer telefonen. På den baggrund har NJW fået en velfungerende landsdækkende service op at stå. Bilerne bliver øjeblikkeligt sendt af sted med værktøj og reservedele, uanset tidspunkt, for at afhjælpe problemerne. Dette værdsættes af alle kunder, for pengene tjenes ikke ved kajen, men på vandet.

Jacob Fjord Frandsen slutter samtalen af, mens telefonen ringer endnu engang, med at udtale sig positivt om fremtiden og den tiltagende vækst. Som man kan se og høre, er der fuld fart over NJW, Hvide Sande.

Kilde: FiskerForum / LT

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia