Besøg vores mobil side
 .

Skibsreder Knut Roald Holmøy er glad for den nye Prestfjord fra Myklebust værft.

Udgivet af FiskerForum den 10-02-2012 · info@fiskerforum.dk

Det Norske værft præsenterer den nye avancerede hæktrawler Prestfjord, som en ny generation af miljøvenlige og pålidelige fartøjer hvor der er sat ekstra fokus på optimal skrog opbygning med hensyn til økonomi, stabilitet og sejlegenskaber.

Rederiet Prestfjord AS Sortland ejer i forvejen det 25 år gamle fartøj Prestfjord, som nu bliver skiftet ud med en splinterny trawler.

Reder Knut Roald Holmøy udtrykker tilfredshed med at Norske værfter er konkurrencedygtige i forhold til udenlandske værfter – ”Vi har haft et meget godt samarbejde med værftet og i løbet af aftenen går vi direkte på fiskeri”, siger Holmøy.

”Når kunderne kommer tilbage efter 25 år efter deres første nybygning og ordre en ny trawler, så fortæller det mig at de har været tilfredse og vi har været til at stole på” siger administrerende direktør Ståle Rasmussen fra Kleven Maritime.

Prestfjord er en bund- og flydetrawler der har fået installeret en miljøventil hybrid motor, som har en kombination af almindelig dieselmekanisk og diesel elektrisk fremdrift. Det giver nemmere vedligeholdelse og et meget minimalt støjniveau.

Prestfjord er udstyret med det nyeste indenfor procesløsninger til behandling af fisken, som fortløbende bliver transporteret og pakket i kartoner og sendt til frysning. Der er lagt stor vægt på effektiv behandling af fisken og samtidig sørget for et godt tilrettelagt arbejdsmiljø.

Kapacitet:
Længde O.A. 64,9 meter
Bredde 15,0 meter
Skibstype NVC 368 Rolls-Royce
Besætning plads til 33 personer

Den gamle Prestfjord blev bygget på Kleven Værft tilbage i 1987, og 25 år efter kan Kleven Maritime Værft i Gursken, Myklebust Værft, leverer den nye Prestfjord til rederiet.

Kilde: Kleven Maritime Værft
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia