Besøg vores mobil side
 .

Spændende foredragsrække fra Maritim Viden.

Udgivet af FiskerForum den 20-10-2011 · info@fiskerforum.dk

En ny sæson med underholdende og interessante foredrag i Maritim Viden afholdes igen i Fiskeriet Hus i Hvide Sande .

Formand Kresten G. Larsen fra Maritim Viden har hentet en varieret og inspirerende række af danske foredrag til hvide Sande, hvor det fælles tema er emner og historier i og omkring havet.

Der inviteres første gang til foredrag i oktober måned

Torsdag den 27. oktober 2011 ”sejladsen i mit liv”
Sejlsportsmanden Jesper Bank fortæller om sine oplevelser, som mangeårig sejler både som en del af de danske olympiade hold, og som skipper under Americas Cup på det tyske hold United Internet Team Germany.

Torsdag den 10. november 2011”Kystredningstjenesten i Hvide Sande”
Søren Vibæk Larsen fortæller om Hvide Sandes redningsstation og om sine oplevelser gennem sine 29 år som redningsmand ved kystredningstjenesten og viser filmklip af sine oplevelser.

Torsdag den 1. december 2011 ”Mine 40 år til søs”
Fhv. Telegrafist Marie Finne, har sejlet på alle verdenshave og hun har sædvanligvis været den eneste kvinde ombord på skibene. Marie Finne fortæller i sit foredrag om livet / dagligdagen ombord på et skib i såvel havblik som i storm og om forskellene på livet i f.eks. fragtskibe, polar skibe, køle- og tankskibe samt passager- og krydstogtskibe.

Torsdag den 5. januar 2012 ”med sømands præsten på job”
Tidligere sømands præst, Eskild S. Pedersen, vil fortælle om sit mange årige virke som sømands præst ved Sømandskirkerne i hhv. Rotterdam, Singapore og Yokohama, hvor han var udsendt af organisationen Dansk sømandskirke i fremmede havne.

Torsdag den 9 februar 2012 ”den danske flåde 2012”
Søværnets Operative Kommando, ved presseofficer Kenneth Nielsen, fortæller om flåden anno 2012. Du vil få et indblik i de nye skibe, som flåden i de sidste par år har introduceret i opgaveløsninger fra Arktis i Nord til Somalia i Syd, hvor flåden også i 2012 forventer at være indsat i Natos antipirateri operationer.

Torsdag den 9 februar 2012 ”Mysteriet om det skæve skib”
Filminstruktør og Stuntmand Lasse Spang Olsen fortæller om fundet af det legendariske vrag i 2001 efter dets forsvinden 50 år tidligere – og løste gåden om dets mystiske last, som i fem årtier har optaget hele verden. Nye oplysninger om vraget der liger på 84 meters dybde er kommet til siden.

Velkommen til en spændende foredragsrække.

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia