Besøg vores mobil side
 .

Støt den flydende Robot katamaran der vil undersøge verdenshavene

Udgivet af FiskerForum den 21-09-2012 · info@fiskerforum.dk

Når du hører nogen sige, ”nogle burde give os mere viden om verdenshavene.” Denne nogen kan blive dig der gør en forskel, nu kan du gå fra passivt lyttende til aktiv støttende og sige - ”Jeg gør noget”.

Hele projektet under Robotboat Mark VI, handler netop om nogle folk med en vision, en overbevisning og en lyst til at gøre en forskel, når vi taler om at indhente viden om vores fælles natur og vores verdenshave.

Projektet er bygget op om ubemandede sejlbåde der er selvstyrende og uden behov for brændstof og som er tiltænkt en rolle som videreformidler af den opsamlede viden som mange forskellige sensorer samler op minut for minut på åbent hav. Det robot styrede fartøj fungerer som en satellit i rummet, her foregår det blot på overfladen og nedefter.

Planetary Systems Corp. Og Tiger Innovations beder om din hjælp til at producere og teste Robotboat Mark VI.

Der er brug for masser af billige selvsejlende robotter til at studere sundheden af verdens havene. Den reelle værdi af denne teknologi ligger i bådenes effektivitet, og i betragtning af den ekstremt høje grad af punktlighed og akkuratesse , som kræves af hver båd, ligger prisen for hver enkelt båd simpelthen ud over vores økonomiske formåen. Derfor vil hver bygget båd, være et stort skridt i den rigtige retning i modtagelsen af billige data. En flåde af både vil derfor give os mulighed for at teste de sværme af algoritmer og data som vil komme ind og samtidig kunne det implementere komplekse kommunikationssystemer og give mulighed for at tage på større, længere og udfordrende missioner.

Ligegyldigt hvor man står i spørgsmålet om klimaændringer og bevarelse af havmiljøet, håber vi du vil være enig i at alle er bedre tjent med de rene faktaer, som grundlag for politikker og adfærd omkring miljøet.

Vi mener Robotboat endnu er den bedste måde at generere oplysninger om verdenshavene på.

Støt projektet – se den vedhæftede video og bliv overbevist om at man kan gøre en forskel.

Kilde: Planetary Systems Corp. Og Tiger Innovations
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia