Besøg vores mobil side
 .

Stor aktivitet ved Assens Værft A/S

Udgivet af FiskerForum den 26-03-2012 · info@fiskerforum.dk

I øjeblikket udføres vedligeholdsarbejder på tre større fiskefartøjer. Mange udenlandske redere har fået øje for værftet.

De to store irske fiskefartøjer Genesis II og Felucca, ses i øjeblikket begge ved Assens Værft A/S. Skibene får begge udført reparation - og vedligeholdsarbejder.

Genesiss II får bl.a. repareret hydraulik og omviklet en generator, mens Felucca bliver malet og får trukket hovedaksel.

Siden sidste efterår har der løbende været fiskefartøjer af forskellig nationalitet, som har søgt assistance ved Assens Værft A/S. Udviklingen med at servicere fiskerflåden har, i følge direktør Erling Pedersen, taget fart, efter værftet har investeret ikke mindre end 30 mio.kr. i nye faciliteter. Herunder er der etableret 155 m. ny kaj og indkøbt en større flydedok, hvor skibe med dybdegang på op til 7 meter kan serviceres. Dokken løfter op til 2.000 tons.

Direktør Erling Pedersen fortæller, at den nye dok blev færdig til brug i januar måned, og siden har ordrebogen været flittig brugt – frem til juni måned er der fyldt godt op. Derudover er netop afgivet tilbud på to større opgaver.

For nylig har Assens Værft afsluttet et større arbejde på et fiskefartøj tilhørende et rederi fra Ålesund i Norge, ligesom et fartøj fra Polar Seafood har været omkring værftet.

Den næste større opgave bliver for et norsk rederi, der har købt et fartøj i Skotland. Over en tre måneders periode, skal skibet renoveres, inden det indregistreres som norsk fiskefartøj.

I Assens har man en force i at ligge centralt, og værftet har alle nødvendige faciliteter inden for kort afstand. Virksomheden vil, ifølge direktør Erling Pedersen kendes for, at være et af de mest effektive værfter, der hjælper rederne bedst med samtlige opgaver. Her fremhæver direktøren især know-how med de bedste folk i driften og på pladsen. Samtidig gør han opmærksom på, at der er tilknyttet mange dygtige underleverandører, der hurtigt kan træde til. Dermed spares unødig spildtid.

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia