Besøg vores mobil side
 .

Stor interesse for North Atlantic Fish Fair 2013

Udgivet af FiskerForum den 14-01-2013 · info@fiskerforum.dk

Færøsk Fiskerimesse North Atlantic Fish Fair 2013 afholdes i Klaksvik den 9. til den 11. april 2013.

Arrangørerne af den internationale fiskeri og akvakultur messe på Færøerne, fortæller i deres pressemeddelelse at der på nuværende er mere end 80 tilmeldte virksomheder, der udstiller på North Atlantic Fish Fair 2013.

Udstillerne repræsenterer 12 lande, og arrangørerne er meget tilfredse med den store interesse, hvor to tredjedele af udstillingsområdet allerede er booket.

Udstillingsarealet er udvidet lidt i forhold til sidste år og restauranten samt foredragene vil blive flyttet til omkringliggende bygninger tæt på udstillingshallerne.

Rejesebureauet FonnFlog, der arrangerer og organiserer bustransporten mellem hotellerne og messen både morgen og aften, stiller på sidste dagen af udstillingen, direkte busforbindelse til Vàgar lufthavn, hvor Atlantic Airways har en ekstra flyvning til København, således udstillere og deltagere kan forlade Færøerne sammen dag udstillingen ender.

Information om udstillingen, forudbestilling og rejseplaner samt udstiller liste finder du på linket herunder.

Kilde: Fair.fo
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia