Besøg vores mobil side
 .

Svenske vægte har fået dansk distributør

Udgivet af FiskerForum den 30-10-2012 · info@fiskerforum.dk

Det svenske vægtfirma UniSystem AB har valgt firmaet Leif Jensen Grenaa ApS til importør i Danmark.

Leif Jensen Grenaa ApS har indgået aftale med UniSystem AB Sverige om import og distribution af deres marine vægte på det danske marked. Vi er som virksomhed stolte over at kunne tilbyde UniSystem vægte. Her får man noget for pengene og vægtene er samtidig simple og enkle at anvende. Vægtene kan udbygges efter behov, med printer og elektronisk data opsamling samt hvad der ellers kræves til sporbarhed.

Vægten har indbygget automatisk bevægelseskompensation for tyngdekraft, tilt(hældning). Takket være kompenserings enhed fungerer vægtene over hele verden, uden behov for justering.

Leif Jensen Grenaa ApS har haft to teknikere på kursus hos UniSystem AB , det er virksomhedens filosofi at man ikke skal sælge et produkt uden at kunne yde den rigtige service til kunden.

FaktaUnisystem AB er et svensk selskab som har udviklet og produceret elektroniske vægte i over 40 år og er ISO 9001:2008 samt har godkendelse til at verificere deres egne vægte. Unisystem er den første virksomhed der fremstiller og kan levere marine vægte med europæisk "Typegodkendelsesattest". Det betyder at vægten kan kontrolleres og anvendes som godkendte vægte.

Kilde: www.ljg.dk
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia