Besøg vores mobil side
 .

Ta´ landgangsbroen op til jack-up´en

Udgivet af FiskerForum den 12-04-2014 · info@fiskerforum.dk

Det er de færreste mennesker, der arbejder ombord på en offshore jack-up og det er endnu færre der har mulighed for at besigtige fartøjet på allernærmeste hold, medmindre de har et håndværkermæssigt ærinde eller lignende ombord.

Til Hvide Sandes Åben Havn på søndag den 13. april, har et begrænset antal, nu denne helt usædvanlige chance og mulighed for at komme ombord.


Enestående chance
Ifølge Esben Thomey Kristensen fra Hvide Sande Service Group og medarrangører af Hvide Sande Åben Havn, er det alt andet end hverdagskost, at familien Danmark og private personer kan komme ombord på et offshore jack-up skib, ovenikøbet mens det er jacket-up ca. otte meter fra kajen. Det er simpelthen en enestående og hel unik oplevelse, som vi er stolte af at kunne præsentere og som ingen bør snyde sig selv for; fortæller Esben Thomey Kristensen, mens han tilføjer; vi håber at kunne forsætte det gode samarbejde med DBB i fremtiden, specielt når havmølleparkerne ud for Hvide Sande – Horns Rev 3 og Vesterhav Syd står færdige.


Daniel Falk Gregersen fra virksomheden DBB Jack-Up Services A/S, som ejer jack-up fartøjet WIND, er godt bekendt med forholdene i Hvide Sande Havn og tog selv initiativ til at være en del af Åben Havn programmet, da muligheden bød sig. Vi er specialister i levering af skibe og løsninger til drift og vedligeholdelse af eksisterende havmølleparker; forklarer Daniel Falk Gregersen og forsætter; Det er derfor helt naturligt for os at deltage, når fokus i år til Åben Havn netop er indenfor offshore vind. Han supplerer afslutningsvis at efterspørgslen på skibet WIND er så stor, at rederiet har to Jack-up skibe mere i ordre til levering i 2014.


Du kan komme om bord på Jack-up WIND
Søndag den 13. april vil det i tidsrummet kl. 12.00-16.00 være muligt, at besøge Jack-up WIND til Hvide Sandes Åben Havn arrangement. Skibet ligger ved Vestkajen og det er gratis at komme om bord. Bemærk antallet af pladser er begrænset og at det kun er tilladt for børn over 14 år. Hjelm og sikkerhedsvest udleveres på kajen


Hvide Sande Åben Havn søndag den 13. april arrangeres af Foreningen Havnen, Maritim-Viden, Hvide Sande Service Group og Holmsland Klit Turistforening og støttes økonomisk af Foreningen Havnen, Den Danske Maritime Fond, Hvide Sande Havn, Erhvervssamvirke Vest, Hvide Sande Fiskernes Fremtid, Hvide Sande Service Group, Danske Fiskers PO og Maritim-Viden.


Kilde: Hvide Sande Havn
FiskerForum.com


Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia