Besøg vores mobil side
 .

Tårnhøj aflønning, trækker unge til fiskeriet og offshore

Udgivet af FiskerForum den 08-04-2014 · info@fiskerforum.dk

De blå maritime fag i Hvide Sande trækker flere og flere unge til, for hvem drømmen om et job med masser af frihed og ansvar, står øverst på ønskesedlen og hvor en årsløn næsten er en direktør værdig.

Så drømmer du om et job omkring havnebyen Hvide Sande eller et job indenfor Offshore Vind i Nordsøen, eller har du måske overvejet en fremtid som navigatør i fisker- og handelsflåden. Så kig forbi Auktionshallen i Hvide Sande på søndag den 13. april, når der afholdes Åben Havn med fokus på job indenfor fiskeri, Offshore Vind eller Shipping.


Konkrete job ligger klar til de rette personer
Ifølge Esben Thomey Kristensen, forretningsfører i Hvide Sande Service Group og medarrangør af dagen, vil der søndag den 13. april være et hav af job- og uddannelsesmuligheder på programmet i Auktionshallen."En af havnens største virksomheder, Hvide Sande skibs og Baadebyggeri, har 7 stillinger slået op til dagen, så muligheden for en lærlingeplads her er mulig," fortæller forretningsføren videre.


Spændende dag på vestkysten
Udover job aktiviteterne vil der under Åben Havn arrangementet mellem klokken 10.00 og 16.00, være fiskeauktion over fisk, som i dagens anledning sælges i familievenlige portioner. Ligeledes ligger havnens største trawlere til kaj, så man kan komme ombord på et moderne fartøj og få oplevelsen af den sidste nye teknologi og komfort i disse flydende virksomheder. På land holder en hel række serivcevirksomheder langs havnen åbent, så man på nærmeste hold kan opleve en større smedevirksomhed eller et af værfterne, som Hvide Sande Skibs- og Baadebyggeri.


Aktionpræget redningsøvelse
Redningsstationen og båden Emile Robin er også åbne for besøg og vil i dagens anledning afholde redningsøvelse i samarbejde med undervisningsskibet Athene i havnebassinet ved Otto Pedersvej.


Se programmet for aktiviteterne i Sydhavnen og Nordhavnen i Hvide Sande.


Hvide Sande Åben Havn søndag den 13. april arrangeres af Foreningen Havnen, Maritim-Viden, Hvide Sande Service Group og Holmsland Klit Turistforening og støttes økonomisk af Foreningen Havnen, Den Danske Maritime Fond, Hvide Sande Havn, Erhvervssamvirke Vest, Hvide Sande Fiskernes Fremtid, Hvide Sande Service Group, Danske Fiskers PO og Maritim-Viden.


Kilde: Hvide Sande Havn
FiskerForum.com


Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia