Besøg vores mobil side
 .

Thorsminde-fisker mister millionindtægt

Udgivet af FiskerForum den 13-01-2011 · info@fiskerforum.dk

John Christensen ser de nye regler, kvoter og overvågningsfiskeri som forskelsbehandling, -og han kan miste indtægter for to millioner.

L 654 Pia Glanz er snart færdig, men nye kvoter og kameraovervågning giver skår i John Christensens forventningsglæde til det kommende garnfiskeri og nye fartøj.

John ser kameraovervågningsprojektet som en belønning til de fiskere der smider flest fisk overbord. ”Jeg er meget utilfreds. Normalt belønner man dem, som opfører sig pænt. Her belønner man i stedet de fiskere, der har det største udsmid. Det hænger ikke sammen,” siger fiskeskipper John Christensen til Dagbladet Holstebro-Struer, og fortsætter ”Det er da underligt at ramme netfiskere, når vi netop ikke har et udsmid men tager alt med ind.”

Dagbladet Holstebro-Struer oplyser også at John købte kvoter, så han kunne fange 125.000 kilo torsk om året.- og havde regnet med at måtte fange yderligere 35.000, hvis han fik overvågning ombord. I stedet er hans kvote nu reduceret til 100.000 kilo torsk om året.

Kilde: FiskerForum og Dagbladet Holstebro-Struer

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia