Besøg vores mobil side
 .

Thyborøn firma har skiftet navn ved årsskiftet

Udgivet af FiskerForum den 28-01-2013 · info@fiskerforum.dk

Det tidligere Skaarup & Salskov Aps på havnen i Thyborøn, har her ved årsskiftet ændret navn til Smed Marine Service Aps.

Kenneth Smed etablerede Smed Marine Service Aps i 2005, og har siden 1999 arbejdet med mange forskellige servicejob og specialiseret svejseopgaver, både ind- og udenlands. Firmaet beskæftiger i dag 15 dygtige og loyale medarbejdere med op til 30 års erfaring.

Med overtagelsen af Skaarup & Salskov Aps i 2011, med værkstedsfaciliteter og en lokation ved havnekajen i Thyborøn, har firmaet Smed Marine Service Aps fået det ønskede faste udgangspunkt for udførelsen af lokale serviceopgaver samt for rejseafdelingens øgede aktiviteter i indland som udland.

Rejseafdelingen løser alt fra store til små opgaver ved alverdens kyster og i alle havne. Heraf består en del af arbejdet for offshore industrien med supply fartøjerne og på platformene samt reparations- og vedligeholdelsesopgaver på større containerskibe og fiskefartøjer.

På værkstedet foretager Smed Marine Service også reparationer af motorer og anden mekanik, der bliver sendt hjem fra udlandet.

Alsidigheden hos Smed Marine Service gør at Smed Marine Service tilbyder totalentreprise på alle fartøjer. Med samarbejdspartnere med kompetencer inden for alle typer håndværk, som eksempelvis el-installationer eller opgaver med udvendige træarbejder eller apteringer, er Smed Marine Service også klar til at give tilbud på dette samt løse disse opgaver.

Efter et travlt år 2012 er Smed Marine Service mere end nogensinde klædt på til opgaverne der kommer ind i 2013.

Kilde. Smed Marine Service Aps
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia