Besøg vores mobil side
 .

Thyborøn havns bestyrelse konstitueret

Udgivet af FiskerForum den 13-01-2014 · info@fiskerforum.dk

På bestyrelsesmødet d. 8. januar konstituerede Thyborøn Havns bestyrelse sig med direktør Karl Kristian Bro som bestyrelsesformand og Borgmester Erik Flyvholm, Lemvig Kommune som næstformand.

Desuden er to nye bestyrelsesmedlemmer valgt for de næste 4 år. Det er Gert Normann Andersen, Ejer af JD-Contractor, Holstebro samt John Bennett-Therkildsen, som har været Executive Vice President, ansvarlig for Operations i Bang & Olufsen og er medlem af bestyrelserne i Grundfos A/S og JKF Industri. De tilføjer begge bestyrelsen nogle kompetencer, som er med til at styrke havnens fremtidige udvikling.


Karl Kristian Bro har været medlem af Thyborøn Havns bestyrelse siden Havnens etablering som Kommunal Selvstyrehavn i 2001, hvoraf han de seneste 4 år har virket som formand og har dermed, udover en bred erhvervsmæssig erfaring, et rigtig godt kendskab til Thyborøn Havn og dens positive udvikling igennem de seneste år.


Bestyrelsesformanden ser frem til den fortsatte opgave for Thyborøn Havn og glæder sig samtidig til at fortsætte de seneste års ekspansive udviklingen af Thyborøn Havn og være med til at sætte nye mål for Havnens fortsatte udvikling. Årsregnskabet for 2013 er endnu ikke afsluttet, men Bestyrelsesformanden glæder sig over at der i 2013 overordnet for Thyborøn Havn har været fremgang både for fiskeindustrien og for langt de fleste andre godstyper, hvilket for året giver den største omsætning i havnens historie.


Det store uddybningsprojekt til 9 meters dybde forventes afsluttet i løbet af sommeren 2014 og det næste udviklingsprojekt der skal arbejdes på er en yderligere udvidelse i Sydhavnen med en decideret Offshore kaj. Offshore vindenergi er et område som bestyrelsen forventer sig meget af i den kommende periode.


Karl Kristian Bro understreger, at et godt samarbejde med Havnens brugere er grundlaget og udtrykker ønsket om en dynamisk og markedsorienteret videreudvikling af Thyborøn Havn.
Bestyrelsesformanden retter en stor tak til de afgående bestyrelsesmedlemmer Bent Hansen og Thorning Bonne Larsen for deres indsats. Samtidigt glæder Karl Kristian Bro sig til samarbejdet med ledelsen og den ny bestyrelse, som nu består af:
Bestyrelsesformand Karl Kristian Bro, næstformand Erik Flyvholm, Susanne Nicolaisen, Kenneth Iversen, Kurt Søndergaard Madsen, Gert Normann Andersen og John Bennett-Therkildsen.


Kilde: Thyborøn Havn
FiskerForum.com


Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia