Besøg vores mobil side
 .

Thyborøn reder køber endnu en industritrawler

Udgivet af FiskerForum den 01-04-2013 · info@fiskerforum.dk

Iderig, målrettet og beslutsom er blot nogle af de egenskaber John-Anker Hametner Larsen besidder og man kan nu også tilføje fremadstræbende.

Med den sidste handel i en lang række af større investeringer omkring industrifiskeriet i Thyborøn, siden 2010, er rederiet nu oppe og eje ikke mindre end fem indstritrawlere i Danmark.

Det var således ikke ufortjent, da havnedirektør Jørgen Buhl Thyborøn Havn for kun et år siden, kunne lykønske John-Anker Hametner Larsen med Thyborøn Havns initiativpris 2012, hvor netop John-Ankers flittige og dynamiske samt meget arbejdsomme og virksomme natur, blev fremhævet og nævnt som værende kendetegnende, og en forudsætning for, at være en værdig ambassadør for industrifiskeriet på Thyborøn Havn.

John-Anker Hametner Larsen er gået sammen med skipper Morten Kirkedal, om at investerer i L 433 Rebecca Steen, som herefter bliver til Silje Hametner fra Thyborøn i stedet.

Skipper Morten Kirkedal 42 år, der har fisket siden 1985 og glæder sig til igen at komme på industrifiskeri. De sidste 28 år ved fiskeriet har været en blanding af konsum og industri, men med købet af den 33 meter lange ståltrawler, vil der udelukkende blive sat fokus på brislinge og sperlingfiskeriet og hvis priserne arter sig, også tobisfiskeriet.

Men først skal Rebecca Steen lige gøres sejlklar og have rigget trawlene til, før den kan stævne ud på første fiskeri under navnet Silje Hametner.

FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia