Besøg vores mobil side
 .

Tilmeld dig fiskeholdet til Fiskedag i Thyborøn

Udgivet af FiskerForum den 07-06-2013 · info@fiskerforum.dk

Når fiskedagen 2013 løber af stablen, lørdag den 3. august i Thyborøn, bliver det med meget mere fiskerånd og flere spændende fiskearter.

Fiskerne i Thyborøn Havns Fiskeriforening har været med på fiskedagen de sidste to år, hvor der blandt andet har været ekstra fokus på fisk til grillen.

Holdet bag er nu klar til at skrue endnu mere op for fiskercharmen, og Thyborøn Havns Fiskeriforening vil til dette års arrangement tage sig af hele fiskedelen med tilberedning og uddeling af smagsprøver.

”Vi håber, at vi ligesom de to foregående år, får en fantastisk fiskedag, hvor den gode friske fisk er i centrum”, fortæller Kurt Madsen, formand for Thyborøn Havns Fiskeriforening. ”Vi skal i år have et lidt større hold stablet på benene og vi er derfor på udkig efter fiskere og fiskekoner – unge som gamle, som kunne tænke sig at give et nap med på dagen.”

”Vi garanterer en super god dag, hvor der både bliver travlt men også plads til en hyggesnak om fisk og andet godt”, slutter Kurt Madsen.

Har du lyst til at komme med på holdet, kan du henvende dig til Heidi Ebey Grønkjær, Konsumfisk på tlf. 24 41 65 30.

Kilde: Konsumfisk og Thyborøn Havns Fiskeriforening
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia