Besøg vores mobil side
 .

Trængsel i Havneindløbet i Hvide Sande

Udgivet af FiskerForum den 06-05-2013 · info@fiskerforum.dk

Mandag eftermiddag i solrigt vejr, med en svag vestenvind på 3,1 m/s, stævnede Vestværftets nybygning, det norske snurper fartøj, Einar Erlend Bodø, ind i gennem havneindløbet til Hvide Sande.

I en skov af stænger og vandvåde nylonsnøre på kajen i Hvide Sande, hvor de mange blinkende sildeforfang blev kastet ud i havnen, der lynede og glimtede op imod den forårsblå himmel, og hvor silden står i kø for at blive fanget. I et sceneri hvor mobilkraner og spånsmaskiner larmer og arbejder hårdt for at nå deres deadline, er trængslen stor, for det norske snurper fartøj der stille gled forbi.

Med slæbebåd både foran og bag, blev det norske fiskefartøj sikkert lagt til kaj ved Vestværftet, der med nybygningen Einar Erlend skal adapteres og udrustes til levering i december måned i år.

Fartøjet har en længde på 37,25 meter og en bredde på 9,8 meter samt en tonnage på brutto 499 BT og RSW tanke på tilsammen 419 m3.

FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia