Besøg vores mobil side
 .

Tre Angolanske Fiskeri-Inspektionsskibe bygges på Hollandsk ejet værft.

Udgivet af FiskerForum den 05-02-2012 · info@fiskerforum.dk

Den rumænske afdeling af Damen Shipyard bygger det slanke 62 meter lange ”Ngola Kiluange” Fiskeri Inspektionsfartøj til Angolas Fiskeri Ministerium.

Med bestilling af endnu to inspektionsfartøjer, er den Angolanske Regering indstillet på at styrke sin overvågning og kontrol af sine fiskerirettigheder i havområdet ud for Angola.

Handlen er indgået i et snævert samarbejde med Damen Shipyards og den Hollandske Regering samt ING Bnk, som begge er med til at finansierer projektet.
Det Hollandske Udenrigsministerium har igennem deres støtte og investeringer i infrastruktur projekter i udviklingslandene, fået handlen i stand med den Angolanske Regering.

Der er lagt planer for uddannelse af personale på fartøjerne mellem den Angolanske og Hollandske Regering. Vedligeholdelse af inspektionsfartøjerne er ligeledes lagt i faste rammer

Fiskerisektoren er en af Angolas største erhverv som bidrager godt til statskassen. Angolas territoriale farvande, med deres rige og store fiskebanker, tiltrækker og frister I stigende grad til ulovligt fiskeri. For at beskytte denne eksklusive økonomiske zone udfor Vest-Afrikas Atlanterhavskyst, samarbejder Angola med blandt andet Namibia og Sydafrika.

Med investeringen i tre nye fiskeri-inspektionsskibe er der ligeledes taget et vigtigt og effektivt skridt til beskyttelse af havområderne udfor Angolas kyst.

Fakta:
Damen Shipyards Group er en globalt arbejdende virksomhed, med 35 skibsværfter og talrige underleverandører beskæftiger over 6000 personer. Værfterne har bygget over 5000 skibe igennem årene og leverer årligt op til 150 fartøjer. Grundlaget for dette er et standardiseret skibs-design koncept, der sammen med den korte leveringstid og værftets konkurrencedygtige priser, leverer kvalitet hver gang.


Kilde: Damen Shipyard
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia